Twitter Reklamları

Twitter Reklamları

Ülkemizde geniş kullanıcı kitlesine erişen Twitter, kendisine has reklam modeliyle son zamanların en çok dikkat çeken platformları arasında yer alıyor. Metin yazımı odaklı bir platform olmasına karşın görsel ve video paylaşımı ve reklamlarıyla ön plana çıkıyor. Twitter üzerinden ürün ve hizmetinizin tanıtımını geniş kitlelere ulaştırmanız mümkündür. Uygun reklam ücretleri ve yüksek geri dönüşümler sunan Twitter ile hedefinize ulaşın!

Neden Twitter reklamları?

Kendisini sürekli yenileyen ve giderek gelişen bir platform olmayı başaran twitter, metin odaklı bir mecradır. Milyonlarca kişinin yayınlanan mesajları ve metinleri okumak için zaman ayırdığı platformda, firma ve şirketinizle ilgili en önemli mesajları paylaşmanızın markanız açısından avantajları vardır. Twitter gündemi uygun metin yazımı, reklam hazırlama, görsel paylaşımları ve daha farklı aktivitelerle geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

Twitter reklamlarıyla ne yapılır?

Twitter üzerinden sitenizin trafiğini artırabilir, kampanyalarınızın geniş kitlelere duyurulmasını sağlayabilir, takipçi sayınızı yükseltebilir, öne çıkmasını istediğiniz bir twit mesajını geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz. SEO çalışmalarınız için Twitter üzerinden elde edilecek trafik de önemlidir. Dünyanın en kaliteli siteleri arasında bulunan Twitter üzerinden gelecek ziyaretçiler sayesinde arama sonuçlarında yükselme eğiliminiz daha hızlı olabilir.

Twitter, mobil kullanım oranları oldukça yüksektir. Bu nedenle platform, mobil uygulama ürünleri için oldukça ideal bir reklam mecrasıdır. Mobil kullanım oranlarının giderek arttığı bir dönem içerisinde Twitter gibi mobil odaklı sitelerde reklam çalışmaları yapılması gerekir. Böylece, mobil trafiği çekebilir ve markanızın mobil sahada da güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Profesyonel bir şekilde hazırlanması gereken twitter reklamlarında yazılacak metinlerine, görsel ve videolarına önem verilmelidir. İlgi çekecek bir içerikle twitter reklamlarından elde edilmek istenilen verim artabilir.


Dijital Medya Reklam MecralarıFacebook ReklamlarıGoogle Ads ReklamlarıYoutube ReklamlarıGmail Reklamlarıİnstagram ReklamlarıTwitter ReklamlarıLinkedin Reklamları